Läppä lentää ja valmista syntyy. Hurtti huumori tarttuu ja luo fiilistä työmaille. Tunnelma, työporukan henki ja hyvä huumorintaju ovat tärkeimpiä syitä, miksi Hanna Ojaniemi tulee työmaalle joka päivä hyvillä mielin.

– Parasta on ehdottomasti tämä porukka täällä. Meillä on töissä tosi mukavia ihmisiä, joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Tällaisessä vähän pienemmässä firmassa et ole vain työntekijä vaan sinut otetaan ennemminkin yksilönä.

Hannan neljään vuoteen Rakennustoimisto Nousiaisella on mahtunut kymmeniä työmaita: monipuolisella ammattilaisella on kysyntää monissa kohteissa. Vaihtelevat työtehtävät ovatkin ehdoton plussa. Välillä päivät kuluvat metallipajalla ja välillä kirvesmiehen työparina.

– Pintakäsittelijänä maalaankin paljon, aina kun maalarille on kysyntää. Onneksi voin kuitenkin tehdä paljon muutakin.”  

Hanna päätyi Nousiaiselle onnekkaan sattuman kautta. Hän oli alihankkijalla töissä Rakennustoimisto Nousiaisen työmaalla, kun alihankkija meni yllättäen konkurssiin.

– Työnjohtaja Mikko soitti minulle, että tulet huomenna normaalisti työmaalle. Että ainakin sen meneillään olevan projektin loppuun olet meillä töissä. Sillä tiellä olen edelleen, Hanna nauraa.