Palvelut

Meidät tunnetaan luotettavana ja laadukkaana rakennusliikkeenä. Vuosikymmenten aikana olemme olleet mukana toteuttamassa lukuisia vaativia kohteita Uudenmaan alueella. Onnistumisestamme kertovat myös pitkät, luottamukselliset asiakassuhteet ja vakaa talous. Katsomme eteenpäin luottavaisin mielin ja teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme myös tulevaisuudessa.

Vaativat rakennustyöt

Rakennustoimisto Nousiainen Oy toteuttaa ammattitaidolla niin uudisrakennukset kuin laajennus-, saneeraus- ja muutostyöt. Kohteitamme ovat liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä julkiset rakennukset. Urakoiden koko vaihtelee tyypillisesti puolesta miljoonasta vajaaseen viiteen miljoonaan euroon.

Vankan osaamisemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta hoidamme luotettavasti vaativatkin kokonaisurakat. Kannamme pääurakoitsijan vastuun ja tarvittaessa toteutamme kohteen alusta loppuun yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Hyödyt

Sitoutunut henkilökunta

Rakennustoimisto Nousiainen Oy on vuosikymmenten aikana kasvanut yhden miehen yrityksestä noin 30 henkilöä työllistäväksi rakennusliikkeeksi. Työntekijät ovat viihtyneet meillä hyvin ja monet heistä ovat olleet palveluksessamme jo 10-20 vuotta. Henkilöstömme ammattitaitoa pidämme yllä tarjoamalla lisäkoulutusta ja koulutamme uusia osaajia muun muassa oppisopimuksen kautta.

Luotettava kumppaniverkosto

Olemme luoneet toimivat suhteet luotettaviin, kotimaisiin kumppaneihin, joiden osaamista hyödynnämme rakennushankkeissa tarpeen mukaan. Teetämme aliurakoitsijoilla esimerkiksi maanrakennukseen, elementtirunkoihin, vesikattoeristykseen, muuraukseen, talotekniikkaan ja viherrakentamiseen liittyvät työt. Vakiintunut kumppaniverkosto auttaa tasaamaan myös alalle tyypillisiä kysyntähuippuja, jolloin työvoimaa tarvitaan normaalia enemmän.

Rakentamisen laatua

Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen laadunhallintaan. Noudatamme laatujärjestelmää, jota olemme kehittäneet aktiivisesti jo 1990-luvun puolivälistä lähtien. Meille on myös myönnetty Rakentamisen Laatu RALA ry:n pätevyystodistus. Toimitilojemme yhteydessä on pieni konepaja, jossa valmistetaan omissa urakoissa tarvittavat teräsrakenteet. Inspecta Oy on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin teräsrakenteiden CE-merkintään. Laadimme jokaiselle työmaalle yhteistyössä tilaajan kanssa laatusuunnitelman, joka sisältää muun muassa tarkennetut työohjeet ja laadun todentamisessa tarvittavat dokumentit. Siinä määrittelemme vastuut ja toimintatavat sekä mm. laatu- ja aikataulutavoitteet. Koko laatukansio arkistoidaan hankkeen valmistuttua.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä oheinen lomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Mistä palvelusta olet kiinnostunut? Teollinen rakentaminenJulkinen rakentaminenLiikerakentaminen